1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9… 2021

Eylül Ayında Neler Yaptık? The Circle Ekibi

Eylül Ayında Neler Yaptık? The Circle Ekibi

The Circle’da Eylül ayı yine oldukça yoğun ve heyecanlı geçti. GEMSS’21 telaşıyla başlayan Eylül ayı yeni projelerimizin ilk hazırlıklarıyla devam etti. Ay boyunca, Blog yazısı mı yayınlamadık, etkinlik tarihi mi güncellemedik, manifestolar mı yazmadık… Ama bu kadar yoğunluğun arasında kendimize iyi bakmayı da unutmadık tabi ki. Yaz mevsiminin enerjisinden, güzelliklerinden ekip olarak faydalandık; sergilerde boy gösterdik, bol bol uykusuz kaldık, Beyoğlu’nu arşınladık, trend’leri set eyledik…

The Circle’da Eylül ayı boyunca ortaya koyduğumuz çalışmalarımızı, uğraşlarımızı ve aslında aklımıza gelen her şeyi The Circle takipçileri için aşağıda derledik. Keyifli incelemeler!

 

Her şeyden önce:

Bu ay nerelerde gezdik tozduk?

 

Bu ay neler okuduk, yazdık, çizdik?

 

Bu ay neler gördük ettik?

Eylül Ayı boyunca İstanbul sanat ortamının da hareketlenmesi ve renklenmesiyle ekip olarak birçok adrese yolumuz düşmeye başladı. İlk olarak Ahmet Öğüt’ün ‘‘It can and has been’’ sergisiyle başlayan sergi gezme sevdamız Vision Art Platform’da gerçekleşen ‘‘Tayfa-35’’ ve Kasa Galeri’de yer alan ‘‘Dünyanın Ağırlığı’’ karma sergileriyle devam etti. Bu ay en son yolumuz düşen yer ise Postane İstanbul’du. Postane İstanbul’un terasında her Salı günü Açık Bostan Günleri kapsamında ziyaretçileri ağırlayan Postane Bahçe’de permakültür tasarımından kent bahçeciliğine kadar birçok şey deneyimledik.

 

Bu ay nerelerde boy gösterdik?

 

Bu ay en çok neye kafa yorduk?

GEMSS’21 Seçici Kurulu Seçkiyi Belirlemek İçin Toplandı!

GEMSS’in ikinci döngüsünde seçim süreci Eylül ayı sonunda tamamlandı! Seçkide Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinde mimarlığın birçok alternatif alanından üretimler yapan 13 pratik (4 ekip + 9 bireysel) ve 21 yaratıcı yer alıyor. 

Detaylar →

Previous
Previous

Mimar, Mimarlık Tarihçisi ve Akademisyen DOĞAN KUBAN Vefat Etti

Next
Next

GEMSS'21 Applications