WAF Future Projects Awards kısa listesi açıklandı!

TR
 

WAF Future Projects Ödülleri için kısa liste açıklandı! Listeye giren herkese tebrikler! Bu ilham verici projeler, 12 Temmuz'da WAF program direktörü Paul Finch, WAF küratörü Jeremy Melvin ve bir konuk stüdyo paneli ile WAF Futures'ta tartışıldı.

GROHE'nin sponsor olduğu WAF Futures, 12-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak (Swapcard'da) gerçekleşecek. 

Tüm mimarlar ve tasarım profesyonellerin ücretsiz katılımına açık WAF Futures, dünyanın karşı karşıya olduğu en büyük sorunları ele alan WAFX ödül kazananların çözümlerini sergileyen bir mimari programı içerecek. Kazanan tasarımlar İklim, Enerji ve Karbonu; Su; Gıda; Yaşlanma; Sağlık; Yeniden-kullanım; Akıllı Şehirler; İnşaat teknolojisi; Kültürel Kimlik; Ahlak ve Değerler; Sosyal Eşitlik ve Dijital Teknoloji kategorilerini kapsayacak. WAF Futures haftasında ayrıca tamamlanmış binaları, iç mekanları, gelecekteki projeleri ve peyzajı kapsayan 44 kategoriden oluşan WAF kategorisi kısa liste duyuruları ve WAFX Ödülleri kazananlarıyla yapılacak canlı röportajlar yer alacak. 

WAF Futures, uluslararası inşaat sektörünün ilham almak, yeni bağlantılar kurmak ve yeni çevre sektöründe iş bağlantıları kurmak için mutlaka katılması gereken, 15-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek WasteBuild ile birlikte yapılacak. WasteBuild, yapılı çevre için sürdürülebilir ve rejeneratif çözümlere ve karbonun azaltılması için pratik çözümlere odaklanıyor.  

WAF Future Project Award kısa listesini buradan görüntüleyebilirsiniz.

 
Previous
Previous

WAFX 2021 Finalistleri Açıklandı!

Next
Next

Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi, GEMSS’21 Başvuruları Başladı!