‘Geleceğe Yadigâr’ Tasarımcıları ve Jüri Üyeleri The Circle Space’te Bir Araya Geldi

TR

AHEC tarafından The Circle ve Yonga Mobilya ortaklığıyla başlatılan ‘Future Heirlooms | Geleceğe Yadigâr’ projesi kapsamında, İstanbul’da olan jüri üyeleri ve seçilen tasarımcılar ile bir araya geldik. 7 Aralık 2023 tarihinde The Circle Space’te bir yemek eşliğinde keyifli bir akşam geçirdik.

Uluslararası bir proje olan Geleceğe Yadigâr süreci, şimdiye dek tamamen online toplantılar aracılığıyla yürütüldü ve projenin paydaşları olarak bu organizasyon ile ilk kez The Circle Space’te fiziki bir buluşma gerçekleşti. İstanbul’da olan ve buluşma için İstanbul’a gelebilen herkesin yüz yüze tanıştığı bu toplantıda jüri üyeleri, tasarımcılar, AHEC ve The Circle ekibi birbirini daha yakından tanıma fırsatı buldu. AHEC’i temsilen Umut Eğitimci; jüri üyelerinden Defne Koz ve Seyhan Özdemir; seçilen tasarımcılardan Aslı Eylem Kolbaş, Ayça Yılmaz, Deniz Koldaş & Nazlı Mutlu, Deniz Yenidoğan, Gürcan Bulut, Öykü Üner ve The Circle Ekibi’nin bir araya geldiği yemekte herkes proje üzerine genel değerlendirmelerde bulundu. Süreç boyunca geliştirilen ve Yonga Mobilya tarafından üretilmeye başlanan tasarımlar hakkında fikir alışverişleri yapıldı.

Jüri üyeleri genel değerlendirmelerini yaparak sonraki süreç ve tasarımların hayata geçirilmesi aşamasında önemli buldukları konulara değindiler. Tasarımcılar ile doğrudan tasarım önerileri üzerine konuştular ve malzemenin önemini vurgulayarak daha detaylı kritikler verdiler. Projenin bundan sonraki aşamalarında sürecin verimliliğini arttırmak adına bakış açılarını paylaştılar ve çeşitli önerilerde bulundular.  

Üretim partnerimiz Yonga Mobilya’ya, tüm jüri üyelerimize, Amerikan Sertağaç İhracat Konseyi’ne, özgün tasarımlar ortaya koyan tasarımcılarımıza ve son olarak The Circle Space’te gerçekleşen bu keyifli akşam yemeği için Maide Mutfak’a teşekkür ediyoruz.

Proje detayları için Geleceğe Yadigâr Ana Sayfa’sını ziyaret edebilirsiniz.

Previous
Previous

'Future Heirlooms' Designers and Jury Members Gathered at The Circle Space

Next
Next

Ekibimize Katılmak İster Misiniz?