Mayıs Ayında Neler Yaptık?

sssss.jpg

Mayıs ayı The Circle’da oldukça hareketli geçti. Ay boyunca yeni seminer ve söyleşilere gerçekleştirdik. Ayrıca, geleceğe yönelik yeni çalışmalarımıza da başlama fırsatı bulduk. Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz ve başladığımız çalışmalarımızı sizin için aşağıda derledik.


Circle Seminar: Beyoğlu’nun Mimari Tarihi, Zafer Akay, 18-25 Mayıs 2021

Circle Seminar: Beyoğlu’nun Mimari Tarihi, Zafer Akay, 18-25 Mayıs 2021

BEYOĞLU’NUN MİMARİ TARİHİ
ZAFER AKAY

Mimarlık tarihçisi Zafer Akay’ın eğitmenliğinde Beyoğlu’nun Mimari Tarihi adlı seminerimiz 18-25 Mayıs tarihleri arasında 4 oturumda gerçekleşti. Seminer boyunca Beyoğlu’nun mimari tarihi ve kültürel mirası dönemlerine, mimarlara ve üsluplara göre ayrılmış 4 oturumda ele alındı.

detaylar ➔


Circle Talks: Piknik İle İlgili Merak Etmedikleriniz, Pikknik Works, 27 Mayıs 2021

Circle Talks: Piknik İle İlgili Merak Etmedikleriniz, Pikknik Works, 27 Mayıs 2021

PİKNİK İLE İLGİLİ MERAK ETMEDİKLERİNİZ
PİKNİK WORKS

Circle Talks, Mayıs ayında Piknik Works’ü ağırladığımız bir oturum ile devam etti! 'Piknik İle İlgili Merak Etmedikleriniz’ başlıklı yayında Piknik Works ekibi, çalışmalarının kamera arkasında kalan süreçleri, başlarına gelenleri, ‘‘fail’’lerini, talihsizliklerini ve yaşanmışlıkları ele aldı. Yayın boyunca çalışmalarının arkasında yatan hikayeleri eğlenceli ve samimi bir dille hazırladıkları sunum üzerinden aktaran ekibi daha yakından tanıma fırsatı bulduk.

detaylar ➔


Circle Blog, 31.05.2021

Circle Blog, 31.05.2021

CIRCLE BLOG

Circle Blog yayına başladı! The Circle’ın, sanat ve tasarımın gündemine dair paylaşımlar yaptığımız blog sayfamızı incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

detaylar ➔


3.png

The Circle ekibi olarak her güne bambaşka bir şarkı ile uyanıyoruz. Her gün başında ağzımıza takılan şarkıları ve dahasını buy Spotify listesinde sizlerle de paylaşıyoruz. Listeyi dinlemek için görsele tıklayabilirsiniz.


circle 1.jpg

Mimarlıkta
Genç Girişimler
Z-Raporu

MAP Topluluğu üyeleri, geçen ay Circle Talks kapsamında Mimarlıkta Genç Girişimler başlıklı yayınımızın Z-Raporu’nu hazırladı.

detaylar➔


Spotify Paylaşım Mail görseli-01.jpg

The Circle kapsamında gerçekleşen tüm etkinlikleri Spotify’da podcast olarak paylaşıyoruz! Mayıs ayı içerisinde ise 5 podcast paylaşımı yaptık. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Spotify kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.


Previous
Previous

The Circle’da Yaz Stajı Başvuruları Açıldı!

Next
Next

18. Çuhadaroğlu Öğrenci Proje Yarışması 2021